55 59 62 30 info@dekk-felg.no Kanalveien 54 - 5068 Bergen Åpningstider
 
 1. LAGERSALG på over 2000 dekk

  Hjelp oss å tømme lageret!

  SE VÅRE TILBUD
 2. Ditt dekkhotell i Bergen

  Vi har ledige plasser på dekkhotell!

  BESTILL DEKKHOTELL
 3. FELGER TIL BILEN DIN

  Vi har et stort utvalg felger i ulike prisklasser!

  SE VÅRT FELGPROGRAMM

HVORFOR VELGE OSS?

Dekk & Felg Spesialisten AS er en av de ledende dekkforhandlerne i Bergen. Vi har helt fra første dag hatt fokus på å ha markedets mest avanserte maskiner, høyest faglig kompetanse, kvalitetsbevisste og serviceinnstillte medarbeidere og svært god utvalg i ulike prisklasser. Dette har ført til at vi nå har et sterkt merkenavn og stor fast kundekrets.

Vi har butikk, verksted og dekkhotell for privatpersoner, små og mellomstore bedrifter, bilforhandlere og biladministrasjonsselskaper med bilflåter.

Vi hjelper deg med dekk, felger, hjultilbehør, dekkomlegg, balansering, dekkhotell, hjulskift og hjulrelaterte tjenester.

FAGFOLK BAK DISKEN

Hos oss vil du alltid få den rette hjelpen for at du skal få akkurat det du trenger til din bil. Vi har fagfolk bak disken som hjelper deg med nye dekk, felger, komplette hjul og hjulrelaterte tjenester. Vårt system er kølapp og time basert.

AVANSERT OG MODERN VERKSTED

Servicearbeid utføres på vårt verksted av kvalitetsbevisste og serviceinnstillte mekanikere. Vi bruker markedets mest avanserte maskiner som sikrer at jobben blir utført i henhold til bilprodusentens prosedyrer.

GODE PRISER PÅ VARER OG SERVICE

Det kan være vanskelig å finne fram i dekkmarkedet. Det finnes velkjente-, mindre kjente og ukjente dekkmerker i ulike prisklasser og egenskaper. Hos oss få du akkurat det du trenger til din bil til rett pris.

Fagdekk - fagfolk i samarbeid

Dekk & Felgspesialisten AS er del av den landsdekkende kjeden Fagdekk. Dekkforhandlere i Fagdekkkjeden oppnår gjennom samarbeid og synergier som tilgang til effektive innkjøpsnettverk, faglig kompetanseutveksling, felles markedsføring, høy bransjestandard og tilgang til det internasjonale nettverket Point S

Point S - Samarbeid over landegrensene

Point S er et internasjonalt nettverk av dekkforhandlere med mer enn 3 000 forhandlere i 27 land. Gjennom Point S nettverket selges det mer enn 16 millioner dekk hvert år. Point S ble etablert i Frankrike i 1971. Organisasjonens filosofi har hele tiden vært å kunne tilby riktige produkter til riktige priser, og har derfor vært finansielt uavhengig av leverandørene i dekkindustrien.

HOLD DEG OPPDATERT MED VÅRT NYHETSBREV!

Ditt Dekkhotell i Bergen

Dekkhotellet er en komplett tjeneste for lagring, vedlikehold og montering av hjul samt TPMS.

Formålet er å gi bilisten en sikker, enkel og et bekymringløst forhold til det som holder bilen på veien - hjulene.

Vårt dekkhotell er datastyret og vi har innkallingstjeneste på telefon, sms og e-post!

 • kontroll av mønsterdybde
 • kontroll av skader
 • klargjort for ny sesong
 • balansert(ekstratilbud)
 • lagret forskriftsmessig
 • fullforsikret
 • TPMS sjekk og aktivering
 • montert forskriftsmessig
BESTILL DEKKHOTELL